Fra første til siste tone var det intet å utsette på The Hooters innsats. En av 80-tallets store band imponerte stort. Lukker øynene og plutselig er man 30 år tilbake i tid.

Lyden var fyldig og ren, som en sildrende bekk hvor nyansene i lydbildet var så tydelige og klare. Polert som sølvtøyet på slottet, men akk så tilgjengelig for oss alle.De seks musikerne var så samspilte og synkrone at de tåler sammenligning med et sveitsisk lommeur eller som Russland sitt synkronsvømmelag.

Med andre ord, perfeksjon!

Selv om de har en katalog på størrelse med lommeboka til Bill Gates, så kom hitene trillende som perler på en snor. 500 Miles, And We Danced, Johnny B, All The Zombies osv. Til slutt fikk vi One of Us, som de skrev til Joan Osbourne og Time After Time, som ble gjort kjent av Cindy Lauper.

Ikke ofte man kan sammenligne musikken til et band med en pose Twist, men her er det definitivt sånn. Favorittlåter pakkes ut en for en og “alle” har en egen favoritt.

Publikum nøt det som ble en perfekt avslutning på en fredag aften. Ruslende ut i den vakre sommernatten mens man mentalt tygger på sin egen favorittbit...

Kid Rocks