Det ble et tøft oppgjør på Kunstgressbanen i Brønnøysund onsdag kveld, da BIL tok i mot Mosjøen i HESA-serien.

Tapte stort

Det tok ikke lang tid før Vefsningene hevdet seg. Etter fire minutter kunne Sander Myrvang sette inn 1-0, etter luggent forsvarsspill av de blåkledde.

Resten av førsteomgangen ble jevnspilt, og det var ikke før i det 65. minutt at Mosjøen scoret igjen.

Denne gang etter et innlegg fra vevelstadværing Stian Kristiansen og fint nedtak av Erik Søfting Hegseth, som kunne plassere ballen rolig forbi keeper Tommy Horn.

Mosjøen scorte enda en gang, før Tobias Korsgaten reduserte til 3-1 på frispark like før slutt.

På overtid raknet det igjen bakover for BIL, da de Håkon Nyland satte punktum med 4-1.