Det var god stemning i salen da bandet gikk på scenen, og de imponerte publikum med sine egenkomponerte låter.

Bandet spilte seg gjennom låtene “Tyst”, “Blikket”, “Taushet” og til sist “Nybakt dag”.

Suksess

Jørund Lislien synes det var artig å åpne Steinkjerfestivalen.

B-gjengen fikk spille etter at de vant publikumsprisen i musikkonkurransen BandWagon. Den egenkomponerte låten “Blikket” har i skrivende stund over 18.000 avspillinger på musikktjenesten Spotify.

- Det var kjempeartig, foteller Jørund Lislien etter konserten. D

- Det er første gang vi spiller på en festival og vi synes vi fikk veldig god respons fra publikum. Vi kjente også igjen flere som hadde tatt turen fra Bindal. Det syns vi er veldig kult. Det er hyggelig at det slipper til et ukjent band som oss, sier Lislien, som mener årets Steinkjerfestival ser bra ut.

Et kjempepotensiale

Petter Pålsson kom til Steinkjerfestivalen og B-gjeng-konsert fra Østersund i Sverige.

En av tilhørerene, Petter Pålsson hadde tatt 240 km lange reisen fra Östersund i Sverige til Steinkjer for å høre bandet fra Bindal. Han har blitt kjent med B-gjengen via YouTube.

- Dette er noe av det beste akkurat nå. Hvem som helst kan spille coverlåter, men det krever masse mot å spille egne låter som de gjør. Det fortjener masse heder, forteller Pålsson.

Han er ikke i tvil om at det var verdt turen.

- For denne gjengen kan man selvfølgelig reise mye lenger for også!

Travel sommer

B-gjengen blir en opptatt gjeng både på hjemmefronten og på scener rundt omkring denne sommeren. Humøret er på topp uansett.

- Neste spillejobb blir på ”ordentlig” hjemmebane, på Bindalsøydagene 7. juni. Ellers har vi en fullpakka sommer, med spillejobber annenhver helg. Vi er jo en gjeng fedre med hver vår familie, så den kabalen var ikke lett å få til å gå opp, avslutter Lislien.