Sømna formannskap vil ha utredet kulturhus i Vik

Kommunestyret tilrås å legge utsmykkingsprosjekt på Berg i bero til ny storstue på Vik er utredet.

Ikke egnede lokaler Sømna kulturskoles barneteater Camelonteateret satte opp stykket "Reisen til Panama" i 2017. Nå tas det til orde for nye lokaler for kulturskole og bibliotek.   Foto: Hildegunn Nielsen

Man ser for seg et kulturhus beliggende sentralt i Vik sentrum, og med en arkitektur som gjør bygget spesielt

Fra utredningen Bygg for fremtiden:Eiendomsforvaltning i Sømna kommune
Pluss

- Hvilken investering nytt kulturhus vil utgjøre det vil kommende utredning vise. Vedtaket gjort av formannskapet i Sømna er at en arbeidsgruppe skal se på dette. Det er et enstemmig vedtak, sier ordfører Andrine Solli Oppegaard (Ap) foran torsdagens kommunestyremøte i Sømna.