Sømna tapte treningskampen mot BIL mandagskvelden, men tapet kunne vært mindre. Sømna scoret det første målet, men det ble annullert.

Kampen mellom BIL som skal spille 4. divisjon og Sømna som skal spille 6. divisjon endte 2-6. Mesteparten av kampens to omganger foregikk på Sømnas banehalvdel og keeper Tommy Horn klarte å holde buret rent hele første omgang og deler av andre, men måtte i siste kvarteret se to baller gå i nettet bak seg.

- Vi visste vi kom til å møte et sterkere lag, men vi fikk trent mye på forsvarspill i denne kampen og det trenger vi. Forrige kamp fikk vi terpet angrep og det hadde vi lite behov for i dag. Å spille treningskamp mot BIL gir oss en pekepinn på hva vi må sette fokus på for vi møter ingen som er så sterke når seriespillet starter om to uker. Noen mål kunne nok vært unngått, men vi er fornøyd, sier spillende trener Simen Garaas på Sømna.

Også BILs trener Alexander Ediassen var fornøyd etter dagens kamp.

- Vi er en del upresise i siste del av kampen og det straffer seg. Vi skapte sjanser hele tiden og var ikke gode nok til å score på alle. Det skal vi være. Videre, nå før sesongstart om to uker, må vi bevisst trene mer på offensivt samhandling. Det var helt greit spill i dag og er fornøyd med lagets innsats, sier Ediassen.

Henning Gladsø scoret fire mål for BIL. Oskar Dahle og Magnus Bjøru scoret Sømnas mål.