Søndag deltar 90 spillere fra 2. til og med 5. trinn fra Brønnøysund og Sømna i Sparebank1-cup i håndball. Kampene spilles i Brønnøyhallen og der var det yrende liv på formiddagen da de minste spillerne møttes til dyst.

Det ble ikke spart på innsatsen på banen.

Det ble scoret mange mål, men ingen målprotokoll ble ført. Det føres ikke for 2. og 3. klasse. I dag var det kun deltakelse og spilleglede som stod i fokus i hallen.

Gunn-Nina Andreassen fra BIL leder arrangementet og hun roser alle de frivillige som har stilt opp for å lage en flott håndballsøndag for de aller yngste spillerne.

Allla D. Lind og Gunn-Nina Andreassen var blant de frivillige som stilte opp for å lage håndballfest for unge spillere i hallen på søndag. Foto: Bård Pedersen

- Vi har over 20 foreldre og andre i sving på dugnad for å få dette til å gå rundt. I tillegg har vi med egne ungdommer fra BIL som dommere. De er veldig flinke og vi er svært stolte av dem, sier Andreassen.

Hun mener håndballforbundets fokus på deltakelse over prestasjoner og mål er helt riktig for de yngste spillerne.

Håndballgleden var til stede både på banen og benken.

- Det er disse som er framtiden vår. Her er det kun fokus på at alle skal få være med, og på begeistring og glede - og det ser vi på spillerne når vi holder på her, sier hun, og takker også gode sponsorer som har gjort arrangementet mulig økonomisk.

Ønsker ditt lag å ha med et lagbilde i BAnetts bildekarusell? Send inn bilde og navn på spillere til desk@banett.no eller til 902 35 733!