Folkeopprør i Dalbotn mot fylkesrådets veiprioritering

Oldefar Asbjørn Dahle holder frem lille Emil (1) som i vinter havnet i utforkjøring i Dalbotn, og krever utbedret vei nå.

Mobiliserer -Emil (1) her satt i bilen som kjørte utfor her i vinter. Nå må veiene i Dalbotn stelles, krever Asbjørn Dahle(foran) og 14 øvrige fremmøtte som protesterer mot veiforholdene i landbruksbygda. Fra venstre mot høyre: Jim Hestås, Kristian Reinfjord, Helge Lange, Alf Dahle, Ken Ove Dale, Sten-Erik Sætervoll, Viton, Andreas Dahle, Snorre Warholm, Roy Helge Dahle, Marie Vevelstad, Brit Byberg, Stig Arve Bjørnseth. 

Pluss

- Det må gjøres noe nå. Enten må fylket stelle veien, eller si at dere ikke vil  vi skal bo her. I denne bygda har vi mange unge bønder. Det er ei positiv bygd med mye som skjer, men vi er avhengig av å ha en infrastruktur som fungerer, sier Snorre Warholm  blant de fremmøtte. Sammen med sambygdingene i Dalbotn mobiliserer han igjen for bedre vei i Dalbotn.   Ifjor sommer var samferdselsråd Eggesvik på buss-befaring gjennom Dalbotn, men det har så langt ikke vist seg i uttelling av klingende mynt fra fylket.