Rådmannen har svart på brev fra mobbeoffer

Trudi Floa Grindhaug skrev brev til kommuneledelsen i Vega om sine opplevelser etter ti års skolegang i kommunen. Etter nesten to måneder fikk den tidligere eleven svar på brevet, samt en beklagelse fra rådmannen.

Rådmann Brit Skjevling i Vega kommune synes det er beklagelig at moren til Trudi sier hun ville heist flagget om hun hadde hatt ei flaggstand, da yngste datter av fire var ferdig på Vega barne- og ungdomsskole.  Foto: Hildegunn Nielsen

Jeg har ikke annet å si nå enn at det er beklagelig at de føler det slik, og skulle ønske de hadde en annen opplevelse av og eller mening om skolen vår

Brit Skjevling, rådmann
Pluss

Rådmann Brit Skjevling i Vega kommune beklager at kommunen ikke har svart på brevet fra Trudi Floa Grindhaug tidligere. Brevet er adressert til ordfører, rådmann og rektor og ble stemplet inn hos kommunen 15. februar.