- Nok er nok! da har jeg trukket mitt forslag om utsmykning på Allbrukshallen, så kommunen får arbeidsro til å finne en ny og bedre løsning som alle kan samle seg bak. Takk for kampen og lykke til, skriver han på sin facebookside.

Dette etter fredagens pressemelding fra Sømnas rådmann og ordfører, hvor det går frem at utsmykkingssaken skal utsettes og sees i  sammenheng med kommunens strategi for eiendomsforvaltning.  Dette kom etter at Sømna fikk avslag på statlig støtte til sømnasko-prosjektet utarbeidet av Torill Bertelsen.

Nilsen har hatt flere idéer til hvordan allbrukshuset kunne utsmykkes. Han leverte inn et fyrlykt-forslaget til Sømna kommune ved juletider. Dette etter kommunestyrevedtaket om at flere forslag for utsmykking skulle kunne vurderes.

- Jeg har fått mye respons fra folk som har ønsket fyrlykta, men ingenting fra de det gjelder. Ingen - verken ordfører eller andre i denne arbeidsgruppa for utsmykking - har tatt kontakt etter at vi leverte vårt forslag, hvor det også er gitt et prisestimat ved Hermod Sund slik kommunen krevde. Nå gidder jeg ikke mer. Jeg har satt stopp for mitt engasjement, og kommer ikke til å engasjere meg igjen. Aldri,  sier Nilsen.

Kyrre Nilsens fyrlykt-forslag.