Allerede fra første dag med det nye treningstilbudet ved Velfjord Helsehus, var det fullt hus.

– Gisle er virkelig en inspirator med tanke på helse og velvære. Med en slik humor som han har, drar han med seg folk på det meste, forteller Roald Pedersen.

Ventelister

Sammen med Gunn Johanne Skår har Pedersen tatt initiativ til å gi Arntzen BA-blomsten. I forrige uke ble Arntzen overrasket på trening av Skår og Pedersen.

– Dette er helt fantastisk og veldig supert. Dette er nesten litt rørende, sier en overrumplet blomstermottaker.

Da tilbudet startet opp, var det en dag i uka. Nå må folk si fra på Facebook foran hver treningsøkt om de skal trene. Når det er fullt, så er det fullt.

– Det viste seg å være for lite med en dag i uka. Nå har vi dobbeltgruppe på tirsdager og en lørdagsgruppe. Folk står på venteliste for å få lov til å trene, forteller Pedersen.

Dette bekrefter Arntzen.

– Vi har fulle timer tre timer i uka. Da er det smekkfullt og det kommer mange nye fjes underveis, sier spinninginstruktøren.

Lavterskeltilbud

– Hvorfor er dette tilbudet blitt så populært at det står folk på veneliste for å få plass?

– Dette er et lavterskeltilbud for kondisjonstrening. Alle kan være med å få masse utbytte av treningen. Det er artig, vi bruker musikk og vi sykler i takt. Dette er bra for hofter og knær også om du har dårlige ankler eller knær, så kan du få masse ut av enkel trening, sier fysioterapeuten.

Han har kjøpt inn ti helt nye sykler og i tillegg kjøpt to brukte fra Brygga trimsenter i Brønnøysund. To av syklene er sponset av lokale bedrifter i Velfjord.

Gisle Arntzen er takknemlig mottaker av denne ukas BA-blomst.