Varierende forsvarsspill hos Sømna resulterte i at Rørvik fikk med seg to poeng hjem. Kampen endte 24-28 etter en thriller av en andreomgang.

God Sømna-start

Rørvik ligger midt på tabellen før helgens kamp mot Sømna og skal møte BIL søndag.

Sømna hadde en god start på kampen og scoret det første målet, men det holdt ikke lenge. Bare 30 sekunder senere utlignet Rørvik. Det lå i de første 8 minuttene an til at Sømna skulle henge med i kampen, men til tross for kampvilje rykket Rørvik fra etter bare 7 minutter i førsteomgang.

Slik gikk kampen til Sømna tok timeout etter 10 minutter. Sømna satte da inn et forsøk på å hente inn Rørviks forsprang. Feilpasninger og tidvis svakt forsvarspill må nok ta hoveddelen for at tapet ikke ble større.

Lagene gikk til pause med stillingen 12-19.

Sterk sluttspurt

I starten på andre omgang viste Sømna muskler, men atter var det svikt i forsvar og dårlige pasninger som gjorde at Rørvik rykket fra. Maja Jacobsen hadde flere praktredninger og uten hennes innsats i mål, hadde nok tapet blitt større. Sømna satset alt, og toppscorer Stine Nygård Fagerli sendte flere kanonkuler i nettet bak Rørviks keeper.

Siste del av andre omgang ble svært spennende da Sømnas damer atter en gang viste muskler og rushet fra Rørvik. Med tanke på at Rørvik periodevis ledet med 10 mål, var det en bragd av sømnadamene at de klarte å redusere tapet med 6 mål i slutten av andre omgang.

- Vi kom sent i gang med forsvarspillet og gjorde mange tekniske feil underveis. Keeper gjorde en fremragende jobb, men det hjelper lite når vi bommer på gode sjanser. Hadde vi scoret på disse sjansene hadde vi fortjent å vinne kampen, men det gjorde de ikke, sier trener Simen Garaas.