Brønnøybandet Rock'n'Roll Retribution gikk noen minutter over klokken fire på scenen i Rootsteltet. Stemningen som ventet var det ingen som hadde klart å gjette seg til.

Flere klassikere

For på scenen spilte bandet flere gamle klassikere som framprovoserte øredøvende jubel blant de som hadde møtt opp - og de var det mange av.

Vokalist i Rock'n'Roll Retribution, Freddy Aspmark, hadde følgende å si om låtvalgene:

- Når vi spiller fulle totimers-konserter kan vi spille alt fra Led Zeppelin til 80-talls Slade. En av de mest spesielle sangene vi spilte i kveld var Queen of All Queens av Popol Ace. Den så ut til å gå rett hjem hos publikummet.

Bordstunt av bassisten

Høydepunktet i konserten kom når bassist Bjørnar Hermann klatret ned fra scenen under sangen 500 Miles og deretter klatret opp på bordet til noen av de frammøtte. Derfra fortsatt han resten av sangen, mens stemningen steg i været blant lett sjokkerte og ekstatiske konsertgjengere.

Vokalist i Rock'n'Roll Retribution, Freddy Aspmark, fortalte til BAnett etter konserten at sånne stunt ikke er uvanlig fra bassisten.

- Så lenge det er plass til å gjøre sånne stunt, så gjør han det. Bjørnar Hermann overrasker stadig. Ingenting er planlagt.

Mot slutten av konserten samlet det seg en stor gjeng foran scenen for å danse - samtlige med glis rundt munnen og vennene sine rundt seg.

Vokalist Freddy Aspmark og gitarist Øyvind Estensen kom etter konserten med en kjærlighetserklæring til publikummet.

- Det er ingen som måler seg med Rootspublikummet. Vi elsker dem.

Disse sangene spilte bandet

1. It's Only Rock and Roll

2. Land of Confusion

3. Highway Star

4. Pinball Wizard

5. Don't Stop Believing

6. Queen of All Queens

7. Logical Song

8. Run Run Away

9. 500 Miles

10. You're the Voice