Overkjøringen av Glimt kom riktignok i cupen, mens det har gått langt tråere i serien. Etter seks kamper er fasiten to seire, én uavgjort og tre tap. Det holder bare til 11.-plass på tabellen.

Etter kampslutt raste Thomas Lehne Olsen over lagets prestasjoner.

– Jeg er jævlig skuffet. Jeg synes vi burde fått med oss mer. Vi kommer innimellom veldig høyt og kunne kommet oss til noen store sjanser, men er fryktelig unøyaktige, sa spissen til TV 2.

– I dag var vi ikke i nærheten, fortsatte han.

Lillestrøm-trener Andreas Georgson var heller ikke imponert over det han hadde sett av spillerne sine de siste to timene.

– Jeg deler den skuffelsen. Det er en ganske jevn kamp, men vi savner kvalitet og de riktige relasjonene for å skape noe. Det er ikke noe å klage på, men i dag funket det ikke, sa LSK-sjefen.

Første mål

Sarpsborg har heller ikke hatt noen god start på sesongen og hadde fortsatt til gode å score på hjemmebane før søndagens seier, som sendte laget foran LSK på tabellen.

– Jeg er veldig fornøyd. Nå scoret vi endelig. Det ble veldig nervøst mot slutten, men vi holdt ut og er veldig fornøyd med tre poeng, sa Sarpsborg-trener Stefan Billborn til TV 2.

– Det blir litt lettere å jobbe den kommende uken, fortsatte han.

Etter 68 sjanserike minutter fikk sarpingene endelig uttelling da Eirik Wichne banket inn et innlegg fra Sondre Ørjasæter. Det ble kampens første og eneste mål.

– Veldig, veldig viktig

– Det er ikke hver dag, så det er godt å være matchvinner i denne kampen. Det var en veldig, veldig viktig seier. Dette var kult, sa Wichne til rettighetshaveren.

Lillestrøm måtte klare seg uten Felix Vá, som ble utvist etter å ha sendt «Fugla» i ledelsen over HamKam forrige helg. Han noterte seg også for scoring mot Glimt på onsdag.

Sarpsborg vant også 1-0 borte mot Råde i cupen i midtuken, men trakk regjerende mester Molde i neste runde. Dermed blir det tur til Møre og Romsdal på onsdag, før det er duket for nok en bortekamp mot Sandefjord neste helg.