Spilte inn låt i menighetshus

Se klipp.

Når alt var på plass tok det Adrian Jørgensen og teamet tre timer i et menighetshus for å få låten "on to me" ferdig.

Nyheter

Forrige fredag tok Adrian Jørgensen og teamet turen til et menighetshus i Drammen for å spille inn låten "On to me." Jørgensen har selv vært med og skrevet låten, som han framførte i "The Voice"-finalen. Nå har han endelig fått spilt den inn.

– Det har tatt litt tid å arrangere det. Men så dro vi til Drammen, i et menighetshus der for å spille inn. Det var blant annet fordi akustikken er så bra der. Der var vi da live med piano og mikrofon. sier Jørgensen til BAnett.

Selve innspillingen tok bare tre timer, men etterarbeidet er mer tidkrevende. Jørgensen hadde imidlertid flere ting å drive med når han først var sørpå.

– Drammen var en fin plass det. Men vi fikk ikke så mye tid. Vi dro tilbake til Oslo, hvor jeg blant annet spilte for skjønnhetskjeden Vita. Søndag spilte vi inn musikkvideo til låten, sier Jørgensen.

"The voice"-artisten vet ikke når musikkvideoen blir ferdig. Men håper på at det blir i månedsskifte februar/mars. Men du kan få en smakebit fra innspillingen øverst i artikkelen.