Går hardt ut mot Nettavisen

Frp-politiker og tidligere ordførerkandidat i Vega Willy Wiksaas går hardt ut mot Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum.

Mye på nett - Det han skriver er direkte ondskapsfullt og fullstendig galt. Jeg har derfor kontaktet redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen og bedt ham fjerne Tjomlids blogg, sier Willy Wiksaas til Brønnøysunds Avis.  

Nyheter

Wiksaas er i dag leder for Frps lokallag i Namsskogan. Forrige uke ble han kritisert av bloggeren Tjomlid for å spre fremmedfiendtlige holdninger via sin facebook-profil. Wiksaas sier til BAs lørdagsutgave at han har blitt fremstilt på en ondskapsfull og fullstendig gal måte, og at han har bedt Nettavisen.no om å fjerne bloggen.

Nettavisens ansvarlige redaktør, Gunnar Stavrum, bekrefter at han er blitt kontaktet av Wiksaas. Ifølge Stavrum skal Wiksaas ikke bare truet med å klage saken inn for PFU, men også med politianmeldelse.

- Dette er en sak som jeg tar helt med ro, sier Stavrum og peker på at det er bloggeren selv som står ansvarlig for det han skriver. Han tror heller ikke PFU vil finne noe kritikkverdig i innholdet av bloggen.

- For det første har ikke PFU befattet seg med bloggere. For det andre er det ikke noe i den bloggen som PFU vil kunne henge seg opp i, sier Stavrum.