Torghatten Arena står oppe

Én dag foran skjema er Torghatten Arena blitt en fysisk realitet.

Luftig: Det er 21 meter opp til takduken i Torghatten Arena.  

Lang vei: BIL-leder Ole Inge Jenssen, (midten) Sigbjørn Gladsø og Torstein Moe i BILs anleggskomite la ikke skjul på at det har vært en lang vei å gå for realisering. Nå kan de feire.  

Nyheter

Med champagne og inviterte gjester var det klokka elleve i dag klart for første uoffisielle feiring av Brønnøysunds nye storstue; Torghatten Arena.

- Vi er stor takk skyldig til alle våre samarbeidspartnere. Ikke minst gutta som de siste fjorten dagene har jobbet litt mer en vanlig arbeidsdag for å reise domen, sa BILs Ole Inge Jenssen som sammen med Torstein Moe og Sigbjørn Gladsø i BILs anleggskomite utbragte en skål sammen med  sponsorer og anleggsansvarlige.

Det som i ti-tiden i dag så ut som en ny slak skibakke bak Brønnøysund videregående skole, er nå i ferd med å bli en høyreist hvit dom med blå dører i BILs klubbfarge.

-Det er ikke tilfeldig at dørene er blå. De representerer BILs farge og er bevisst valgt, sier Moe som håper at det i slutten av uka skal være mulig å ta første avspark i hallen.

-Under isen er det grønt gress. Så nå gjelder det bare å få tint bort isen, og få på plass godkjenningen fra kommunen. Så er vi igang, håper Moe.