Ny redaktør ansatt

Her er den nye topplederen i Brønnøysunds Avis AS.

  Foto: Bård Pedersen

Jeg skal lede en bedrift i en bransje i omstilling, men vi skal ta med oss pionerånden fra Norges første nettavis og jobbe hardt for fortsatt å fortjene lesernes tillit

Matti Riesto

  Foto: Bård Pedersen

Nyheter

- Vi har ansatt Matti Riesto som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Brønnøysunds Avis, sier styreleder Henning Johansen.

Riesto har fungert som konstituert i stillingen siden 1. august i år da Anita Gustavsen fratrådte for å gå tilbake til Adresseavisen, som hun har hatt permisjon fra de siste tre år.

Den nye redaktøren har mer enn 16 års redaksjonell erfaring og har vært ansatt i Brønnøysunds Avis som nyhetsleder/nyhetsredaktør siden 2005 og har dermed hatt rollen som NK i redaksjonen. Han kjenner dermed byen, regionene og Brønnøysunds Avis godt. Riesto har journalistutdanning fra Medielinjen i Volda og fra Universitetet i Bergen har han blant annet historie mellomfag.

- Styret er meget fornøyd, og er trygg på at denne ansettelsen er den beste for Brønnøysunds Avis, sier Johansen.

Både medlemmene fra Norsk Journalistlag, Handel og Kontor og Fellesforbundet har stilt seg helhjertet bak ansettelsen.

- Det er veldig hyggelig å få tilslutning fra klubbene og styret, sier Matti Riesto.

- Jeg skal lede en bedrift i en bransje i omstilling, men vi skal ta med oss pionerånden fra Norges første nettavis og jobbe hardt for fortsatt å fortjene lesernes tillit. Målet er å lage en best mulig avis for Sør-Helgeland, fastslår avisas nye toppleder.

Relaterte saker: