Brønnøysund - Oslo tre ganger daglig

Etter en knallstart på direkteruten Brønnøysund - Oslo, øker Widerøe antall daglige avganger til tre.
Nyheter

Widerøe har hatt en knallstart med direkteruten mellom Brønnøysund og Oslo. Trafikkutviklingen har vært over all forventning og dermed øker Widerøe til tre daglige avganger, heter det i en pressemelding fra selskapet.

I løpet av vinteren 2011 blir det direkteruter både på morgen og ettermiddagen. Selskapet setter i tillegg inn større fly. Ruten blir fløyet med 50-seters Dash 8 fly.

Veksten på rutene fra Brønnøysund gjør at selskapet tar flere grep for å ta unna den økende interessen.

- Stadig flere reisende velger å bruke Widerøe mellom Brønnøysund og Oslo. Vi har merket en svæ¦rt stor aktivitet i markedet, spesielt fra oljebransjen. Dette tar vi nå konsekvensen av, og øker flytilbudet til tre daglige avganger direkte tilOslo. Vi imøtekommer ønsker fra mange kunder når vi nå forsterker tilbudet på Brønnøysund, sier administrerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad.

I tillegg starter selskapet fra november av en ekstra rundtur på søndager.

- Det er svært hyggelig å annonsere en opptrapping mellom Brønnøysund og Oslo som er skreddersydd for både olje- og lokalmarkedet. Mange Widerøe-kunder har også ønsket seg et helgetilbud og det er derfor flott å kunne komme dem i møte på det, fortsetter han.

Med de nye direkterutene kommer Widerøe opp i hele 12 daglige avganger fra Brønnøysund, fordelt på destinasjonene Trondheim, Bodø og Oslo.