Havets festsuksess

Nyheter

Kokkenes Mesterlaug Sør-Helgeland arrangerte sitt andre Havets Festbord lørdag kveld. Da kokk Hanne Arntzen og resten av teamet hadde lagt siste hånd på verket, var samfunnshuset fylt av mer enn 100 fiskeretter fra kamskjell til skrei.

Kokk Nils Petter Hartvigsen kunne melde om publikumssuksess og gode tilbakemeldinger.

- Dette går over all forventing og antallet gjester ble rett og slett over stokk og stein, salen er fylt, smilte han, og fortsatte kveldens arbeid. Han delte ut hederspris til kokk Jon Aga fra Vega Havhotell under arrangementet, Brønnøysund Mannskor sang, Grotleif underholdt og gjestene meldte om snaddermat og god traktering.

- Dette var helt nydelig mat. Jeg har prøvd laks, knivskjell, kongekrabbe og fylte egg, sa Ailis Tilrem Nilsen fra Brønnøysund.

- Vi har reist helt fra Fauske for å smake havmat. Dette var fantastisk, sa Nina og Ronny Olufsen.

Se bildene fra Havets festbord.

Relaterte saker: