Vega Havhotell inn i godt selskap

Ble offisielt godkjent som akevittbar i ettermidag.
Nyheter

Klokken 17 i dag var det offiselt. Vega Havhotel er godkjent som akevittbar. Det hele ble åpnet med Vega paradekorps sitt flotte trommeinnslag.

I regi av Brønnøy og omegn akevittforening, sammen med Lars Ole Ørjasæter ble plaketten avduket. Ørjasæter er daglig leder i Norske akevitters venner, og han hadde innlegg om hva det vil si å bli medlem i dette gildet.

Vega Havhotel er nummer 32 på listen over autoriserte akevittbarer i Norge, så det er ikke mange som kommer gjennom nåløyet.

Presidenten i Brønnøy og omegn akevittforening Berit Rødhyll kunne fortelle at Brønnøy og omegn akevittforening startet opp i 2008, og at de nå har cirka 200 medlemmer. Rødhyll håper nå at akevittinteresserte fra Vega blir med.

Ordfører Andre Møller og rådmann Brit Skjevling hadde med blomster til Anna og Jon Aga. Møller gratulerte og takket for at de var særdeles gode ambassadører for Vega.

Etterpå fikk de cirka 30 fremmøtte en apetittvekker med Torghatten akevitt til. Senere på kvelden ble det arrangert festmiddag, sannsynligvis med et par akevitter til.