Dette var mest lest

Spøkefugler, tragiske ulykker og saker fra dyrenes verden.

Tenoren Øyvind Ottesen nevnes stadig oftere som et stort sangtalent i Brønnøysund. Her synger han «Panis Angelicus» av Thomas Aquinas- også gjort kjent av Luciano Pavarotti.

Nyheter

"Skrekkfilmen" fra spøkefuglene Ole Christian Olsen og Torstein Rodahl, der de skremte to venninner på ungdomshuset på Mosheim i september, ble sett og delt på nett i stor stil både i Norge og utlandet.

BAnetts sak om hevnaksjonen fra de ovennevnte venninnene Line Krogstadness og Janne Elstad ble imidlertid mest lest på BAnett i fjor. Spøken endte med ambulanseutrykning og en ny, blodig, skremmeseanse for de to damene - som igjen ble lurt av Rodahl og Olsen.

2014 ble dessverre ikke et år uten tragedier og andre negative hendelser. Dødsulykken i steinfyllingen på Salhus, utsendelsen av Hashemi-familien og brannen på Prestøya var blant hendelsene som rystet og engasjerte flest sørhelgelendinger i fjor.

På topp 10-listen for fjoråret er det imidlertid nok en gang de lette og lystige sakene, særlig med dyr i hoved- eller biroller, som er best representert. Vannposer mot fluer, godslig krangling om en laks som forsvant, en offensiv ørn, nærgående elger og en suveren lokal sangstemme var blant sakene som fikk aller mest klikk på BAnett - i stor grad etter mye deling og stort engasjement på facebook.


1. Spøk endte med ambulansebesøk

2. Døde etter ulykke

3. Holder fluene borte

4. Laksefadese i Velfjord går Norge rundt

5. Ørn stupte på katt

6. Her er badene som kjemper om oppussing

7. Familien Hashemi hentet av politiet

8. Det brenner i fyret på Prestøya

9. Her tør de ikke slippe ut ungene

10. Hør ham synge


Årets mest sette videoer:

1. Hør ham synge

2. Se hva hun fikk til

3. Se solen gå gjennom Torghatthullet

4. Laksefadese i Velfjord

5. Fest på dansegulvet