Gourmet-byen Brønnøysund

Dette reisefølget er begeistret over det de har opplevd - og spist - under sitt ferieopphold på Sør-Helgeland.  Foto: Privat

  Foto: Privat

Debatt

Det er med enorm lykkefølelse vi skriver til dere – alle som bor og lever i og rundt Brønnøysund. Som debutanter i distriktet og opplevelsessøkende damer på tur ønsker vi å få med oss flest mulig og best mulige minner til livene våre.

På mandag inntok vi Torghatten og nøt den flotte stien opp og den gode informasjonen – men mest av alt utsikten. Dere er jammen heldige som har dette eventyret tilgjengelig til enhver tid!

Vel nede på campingen ville vi ha mat, og flaks for oss var det mulighet for middag på campingplassen. Men tro oss – dette er ikke hva en kan forbinde med campingmat! Det hører med til historien at vi ikke er fremmede når det gjelder å spise på ulike restauranter. Men tro oss; dette overgår det meste av det beste! Måten maten blir presentert, hvordan smakene utfyller hverandre, hvordan drikken som er valgt til (si ja til drikkepakken!!!) passer som hånd i hanske og gir lykken et konkret bilde bestående av alle aktiverte sanser! Og selv de som ikke drikker alkohol får drikke som følger maten på en måte som berører dypt og inderlig.

Vi har latt oss overraske og begeistre, vi har sukket oss gjennom nytelsen og vi ble på gråten da det hele var over, av den enkle grunn at det var over!

Og som den gode vert Per Kåre Hatten er, oppfordret han oss selvsagt til å stoppe innom Lokalmatbutikken for å proviantere før vi reiste videre. Og vi lar oss ikke be to ganger!

Her møtte vi tilsvarende fantastisk service, kunnskap og hjelp til å kjøpe mer enn vi trodde vi trengte og som vil bidra til å gi familie og venner hjemme spennende smaksopplevelser og naturlig nok vil vi oppfordre dem til å komme seg til byen fortere enn svint for å høste like gode minner som vi fikk.

Og dette er sikkert unødvendig – men om det finnes noen av deres lesere som ikke har spist på Strandrestauranten, eller om det finnes anledninger til å gi deg selv eller andre et minne for livet – reis til Strandrestauranten!

Og husk; det som ikke brukes forsvinner, og det vil være en tragedie om et slikt sted blir borte.

Med vennlig hilsen

Benedicte Larsen

Mette Eidslott

Lillian Nilsen

Naomi Susan Lie