Bautasteins nye singel  "Det går en båt" ble spilt på Norsk på Norsk på NRK P1 lørdag ettermiddag. Programleder Nils Åge Nonstad innledet låta ved å vise til Bautastein egen beskrivelse;

-En hyllest til kystkvinnene sier Bautastein om sin nye singel, inspirert av livet på Helgelandskysten. Hør innslaget her

Ann Kristin Johnsen har skrevet teksten til singellåta  "Det går en båt". Rune Brennvik står for melodien.

Plateutgivelse  til høsten

Bautastein ble presentert sammen med en rekke kjente artister som Odd Nordstoga sammen med Admiral P, CC Cowboys, Terje Nilsen, Postgirobygget og Plumbo.

Andersen synes det er tidlig å si noe om responsen på selve radiopremieren i går.

- Det er litt tidlig enda å si,  men til nå har det vært veldig god respons syns vi.    Etterhvert tenker vi å slippe en singel til før plata som kommer til høsten som vi gleder oss stort til å presentere, melder hun tilbake til BAnett.

Debutkonsert i Vevelstad 28.mai

Men hun har mer i ermet.

-Vi  skal spille vår første debutkonsert den 28 mai i Vevelstad i forbindelse med jubileumet. Dette er også hjemplassen min,  og den 28 mai min bursdag, så personlig syns jeg det er stor stas. Så det ser vi veldig frem til! Det er også satt opp festbuss og nattferje for folk som kommer fra brønnøysund, forteller Andersen.

Og det er ikke bare norsk radio som har plukket opp låta.

-Vi blir spilt på den færøyiske nasjonale radio noe vi syns er veldig gøy.