Markerte turnsportens dag

Mellom 50 og 60 turnere deltok og satte sitt preg på denne dagen.
Brønnøy

Turngruppa til Tjalg har i overkant av 80 turnere og lørdag var det mellom 50 og 60 av dem som deltok under turnsportens dag på Samfunnshuset. Der hadde familie og venner samlet seg for å se turnene vise varierte turnøvelser med både air track og trampett.

- Vi trener en gang i uka for vi får ikke flere timer så vi venter på nyhallen, det kan du godt skrive, sier Marianne Dalheim og Eva Ekroll.

Blant dem som trener er Tuva Nybakken (10), Mia Caroline Solberg-Saltnes (11), Emma Erickson (12) og Mia Frismo (11). De begynte på turn i fjor og er klare på hvorfor akkurat denne sporten er tipp topp for dem.

- Det er bare så sykt artig. Vi blir spreke og myke og vi holder oss i form. Det er en sporty idrett, sier Mia Caroline.


Les mer i tirsdagens BA.