I en pressemelding skriver daglig leder Jan Håvard Brevik på Bindalsbruket at de har inngått en sentral samarbeidsavtale med Norges største byggevarekjede Optimera. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.

Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggesystemer, Hansmark og kjedene Byggi ,Flisekompaniet og Monter. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

– Det er meget gledelig at vi nå har fått denne avtalen på plass. Det viser seg nå at vi har gjort mye i riktig retning siden vi startet opp med våre kvalitetsdører. Vår kvalitet på dørene, korte leveringstider og ikke minst vår fleksibilitet er ønskelig i markedet, sier Brevik.

Det siste året har Bindalsbruket utviklet lyd- og brannklassifiserte dører og 18 nye designdører. I tillegg har de laget en ny nettside og brosjyre som ble lansert da bruket hadde åpen dag 20. april i år.