Under kommunestyremøtet torsdag, benyttet ordfører Britt Helstad anledningen til å takke Hallgeir Lian som har jobbet i administrasjonen i Bindal kommune siden 1978.

Siste møte

- Hallgeir har jobbet i kommunen i 40 år, og dette er siste kommunestyret hans før han slutter 1. juni. Han har vært fleksibel, og jeg må rose ham for dette og den fleksibiliteten han har vist når vi har vært fri for rådmann. Det har vi vært flere ganger, forteller Helstad.

Folkeavstemningen

Hun viser også til at Lian har hatt ansvar for 21 valggjennomføringer. Den siste under folkeavstemningen i kommunen i februar. Selv sier Lian at han tok avgjørelsen i fjor om å bli pensjonist etter at han var sykmeldt i en periode.

- Nå skal jeg begynne å jobbe, spøker han i kjent stil før han fortsetter. - Jeg kan lage middag til Ruth, for jeg er god på boksmat. Jeg har hatt en fin arbeidsplass i alle år. Det har vært noen litt gode og noen litt vonde dager. Jeg får en etterkommer nå som jeg jobber sammen med hver dag og hun er veldig lærevillig, sier Hallgeir Lian som noe beskjemmet mottok blomster og applaus fra kommunestyret.