Valg 2021

Tok alle valgomatene, diskuterte og endte på samme parti

Steffen Franco Hollup og Vegard Benjaminsen er ikke bare samstemte på scenen.

Steffen Franco Hollup og Vegard Benjaminsen tok valgomater og diskuterte hva de skulle stemme sammen - og endte på samme parti. Brage Hongbarstad Hollup (1 1/2) på pappas arm må i utgangspunktet vente til kommunevalget i 2039 før han får stemme, men fikk være med og se hvordan det gjøres mandag.  Foto: Bård Pedersen

Nyheter

BAnett møter Hollup og Benjaminsen på Salhus skole like etter at de hadde vært inne i stemmelokalene og gjort sin borgerplikt. Fra scenen har de to lokale musikerne levert flotte harmonier sammen de siste årene, blant annet i bandene Julebyen og Stearinlystrioen. Når avisen spør viser det seg at kompisene også har funnet tonen politisk.