Stortalent tilbake etter to års skademareritt

Sevald Birk Andreassen var for to år siden et av de største fotballtalentene på Helgeland og i Nord-Norge for øvrig. Siden har det vært stille rundt 18-åringen fra Vevelstad som sommeren 2019 flyttet til Trondheim.

Etter 2 års skadeavbrekk er endelig Sevald Birk Andreassen klar for innhopp, fikk 20 minutter Mot slutten av mandagens cupkamp mellom Molde og Ranheim var Sevald Birk Andreassen tilbake på fotballbanen etter et langt opphold.  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

- Jeg flyttet på meg fordi jeg hadde lyst til å satse på fotballen. De to første årene i Ranheim og trønderhovedstaden har ikke blitt helt som jeg så for meg. Det har tatt mye lengre tid å få leget skaden jeg pådro meg for to år siden enn det jeg ble forespeilet. Nå er jeg heldigvis på tur tilbake. Det var stort å få spille kamp igjen, sa Sevald Birk Andreassen etter at han hadde gjort et aldri så lite come-back på selveste Aker stadion i Molde.