Nå har den nye hurtigbåten kommet til Helgeland

«Liv Grannes» dro fra Hyen rundt klokka 09 torsdag. Et halvt døgn seinere var den nye hurtigbåten innom Brønnøysund og grytidlig fredag kom fartøyet til Sandnessjøen.

Fredagen var ikke gammel da hurtigbåten «Liv Grannes» la til kai i Sandnessjøen. Hurtigbåten er en av tre som Brødrene Aa AS skal levere til Nordland fylkeskommune i år. Den første, «Fredrikke Tønder-Olsen» (i bakgrunnen ved Minol-kaia) ble overlevert i februar.   Foto: Kari-Ann Dragland Stangen

Nyheter

– Den er framme i løpet av helga, sa driftssjef i Torghatten Trafikkselskap AS, Jarle Rodahl, til Helgelands Blad tidligere i uka. Det ble med andre ord tidlig helg for «Liv Grannes» med mannskap. De kom til Brønnøysund torsdag kveld og gikk fra kai igjen halv tolv. Derfra gikk turen rett til Sandnessjøen.