Veistandarden går på helsa løs, mener trafikanter

Bindalingene er frustrerte og oppgitte over det de mener er elendig vedlikehold av fylkesveiene i kommunen

Disse innbyggerne i Bindal er frustrert over dårlig veistandard på de fylkeskommunale veiene i kommunen. Nå mener de noe må gjøres. Fra v: Adrian Vikan, Dag Håkon Lande, Sindre Vollan, Ivar Brevik, Odd Ivar Vikan, Kristoffer Kollsvik, Kristin Liasjø, Nina Kristiansen, ordfører Britt Helstad, Christer Brevik, Linda Skogseth, Geir Inge Pettersen og Sigvald Fuglstad.  Foto: Hildegunn Nielsen Hanssen

Nyheter

Geir Inge Pettersen er daglig leder i Bindal Elektro AS. Han og de ansatte i firmaet kjører daglig rundt på fylkeskommunale veier i kommunen. Han er kraftig lei av det dårlige vedlikeholdet på veiene. Nylig måtte han skifte forstilling den ene firmabilen.