Fire nye positive tester søndag i Brønnøy

Antall smittede i Brønnøy er nå oppe i 37, mens kommunen i tillegg registrerte tre nye positive hurtigtester søndag.
Nyheter

Mandag morgen melder kommuneoverlege Even Thorkildsen at man nå har gjennomført totalt 8.419 koronatester i Brønnøy. Man venter på 104 prøveresultater.

Søndag ble det registrert 1 ny positiv PCR-test og 3 positive hurtigtester. Samtlige fire positive var allerede i karantene.

Dette betyr at man nå, i Brønnøy kommune, har 37 bekreftet smittede med PCR-tester og 3 positive hurtigtester. Altså totalt 40 personer som antakelig er covid19-smittet. Svar på PCR-tester av de tre positive hurtigtestene forventes i løpet av mandagen.

Søndag opplyste Thorkildsen at man, per klokken 14 da kommunestyret var samlet, hadde registrert 40 smittede i Brønnøy med PCR-tester og at 36 av disse befant seg i Brønnøy kommune. Det ble også opplyst om de tre hurtigtestene som nå er bekreftet positive, men klokken 14 søndag hadde man bare fått positive resultater på to av dem.
Nedstenging av Brønnøy forlenget til midnatt tirsdag

Kommunestyret i Brønnøy har forlenget nedstengingen til og med tirsdag.