Berget arbeidsbåt som falt fra lasteskip

Den grønne arbeidsbåten som falt fra det nederlandske lasteskipet Eemslift Hendrika, ble onsdag kveld berget fra bølgene.

Servicebåten AQS Tor er nå tatt under slep. AQS har i samarbeid med Moen Marin og Gjensidige engasjert Stadt sjøtransport for å forsøke å berge den nye servicebåten AQS Tor som løsnet og falt av lastefartøyet Eemslift Hendrika i uværet utenfor Ålesund tirsdag. Foto: Stadt Sløvåg, Stadt Sjøtransport / NTB  Foto: Stadt Sløvåg, Stadt Sjøtransport

Nyheter

Den grønne servicebåten med påskriften «AQS Tor» på skroget falt tirsdag av dekket på det forlatte lasteskipet som fremdeles driver rundt i Norskehavet. Båten var en av flere som var på vei til Kolvereid i Trøndelag da lasteskipet Eemslift Hendrika fikk slagside og siden motorstans.