Svang-driverne jobbet med ny restaurant, men valgte å trekke seg

Svang kunne blitt tre ganger større i helt nye lokaler litt lenger sør i Storgata, men prosjektet ble til slutt for omfattende og driverne valgte å satse på det de har bygget opp allerede i stedet.

Maciek Cirin (f.v.), Atle Strand Karlsen og Mario Ortega Quiroga viste fram ny uteservering på baksiden av Svang i fjor sommer. Siden den gang har de jobbet med et større prosjekt, som innebar å flytte hele restauranten til tre ganger så store lokaler i LOR Eiendom-bygget. Nå har de imidlertid valgt å gå bort fra prosjektet.  Foto: Jøran Horn

Nyheter

I et skriv fra Arbeidstilsynet til Brønnøy kommune datert 26. mars i år opplyser tilsynet at en søknad fra Concepthus AS på vegne av LOR Eiendom ikke er søknadspliktig. Søknaden gjaldt en bruksendring på nybygget LOR Eiendom setter opp på Lokalmat-tomta.