Flere eliteserieklubber viser interesse for Brønnøy-talent  

- Det er flere klubber både i eliteserien og 1. divisjon som har tatt kontakt og sagt at de ønsker meg, sier Isak Helstad Amundsen, som er et hett navn i norsk fotball om dagen.

Isak Helstad Amundsen og Ulrik Saltnes jublet for seriegull rett før jul. Nå ser det ut som de skiller lag ettersom Bodø/Glimt ønsker å leie ut Isak til en av eliteserierivalene til helga.  Foto: Odd Rune Wang

Vi har tegnet en langsiktig kontrakt med Isak fordi han inngår i våre fremtidsplaner

Kjetil Knutsen
Nyheter

Mange har vist interesse for den unge brønnøyværingen etter at det ble kjent at Bodø/Glimt ønsker å låne ut midtstoppertalentet kommende sesong. Det har sammenheng med at fjorårets seriemester vil at Amundsen skal få mest mulig spilletid. Konkurransen i Bodø/Glimt er beinhard ettersom Brede Moe er tilbake for fullt etter en operasjon og et langt skadeavbrekk.