Brønnøyjenter med sterk innsats i skandinavisk konkurranse

Torghatten Tekno Girls fra Brønnøysund vant tre av fem kategorier i Helgelands-konkurransen i First Lego League for to uker siden. Lørdag deltok de i den skandinaviske konkurransen sammen med blant andre 19 andre norske lag.

Torghatten Tekno Girls, som består av Ingrid Drevvatne Strømmen, Ida Henrichsen , Agnes Drevvatne Bønå og Aurora Sande Orvik vant ikke pris, men fikk skryt for innsatsen under lørdagens skandinaviske Lego League-finale. Her viser de fram de tre pokalene - som naturligvis er laget av Lego - som de vant under Helgelands-konkurransen for to uker siden.  Foto: Privat

Nyheter

First Scandinavia opplyser i en pressmelding lørdag at Lego League er verdens største kunnskapsturnering for barn og unge - og at årets finale måtte avholdes digitalt