Bindalinger har vunnet penger

Postkodelotteriet melder at de har trukket ut gevinst til to på Bindalseidet.

Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen.  Foto: Bjorn Schei Postkodelotteriet

Nyheter

-I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som avgjør om du vinner, og lotteriet deler ut gevinster hver eneste dag. I dag har lotteriet trukket ut to bindalinger i postnummer 7982 Bindalseidet. De heldige vinnerne kan vente seg en utbetaling på 20 000 kroner hver. Dersom det står 7982 PI på loddet ditt, kan du vente deg en slump penger inn på kontoen, sier Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen i en pressemelding.

I den samme pressemeldingen går det frem at Postkodelotteriet siden høsten 2018, har delt ut overskuddet fra lotteriet fire ganger til SOS- barnebyer og WWF Verdens naturfond.

- Dette er organisasjonene som holder konsesjonen til lotteriet. Totalt har organisasjonene mottatt nærmere 42 millioner kroner. Postkodelotteriet fikk etter gjentatte forsøk de siste årene, konsesjon fra Lotteri- og Stiftelsestilsynet i Norge i 2017. Konsesjonen er knyttet til to samarbeidspartnere i Norge, SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Konsesjonen begrenser seg til 125.000 abonnenter i lotteriet. I 2020 går 50% av omsetningen tilbake til vinnerne i form av premier. 25% av omsetningen går til veldedighet (50% av nettoomsetning), mens 25% går til drift og markedsføring.