TIP kan være i spill når politikerne hesthandler om vgs-fag denne uka

Fredag skal fylkesrådet i Nordland vedta sin innstilling til ny videregående skole-struktur i fylket de neste fire årene. Byggfag og teknikk og industriell produksjon er blant fagene i Brønnøysund der det kan bli endringer.

Alstahaugordfører og leder i Helgelandsrådet Peter Talseth (Sp) lovet å kjempe med nebb og klør for yrkesfagslinjene på Helgeland fram til fylkestinget tar sin avgjørelse 7. desember. Rykter vil nå ha det til at både TIP og byggfag er i spill ved BVS, der kokkefag allerede er signalisert nedlagt fra fylkets side.  Foto: Simon Aldra

Nyheter

BAnett har denne uken fått flere tips om at teknikk og industriell produksjon (TIP) igjen kan være i faresonen når fylkeskommunen skal vedta skolestruktur for de neste fire årene på fylkestinget 7. desember.