Nærøysund melder om ny positiv koronatest

En utenlandsk arbeider har testet positivt ved ankomst til landet.

Arbeideren har testet positivt ved ankomst til Norge på fredag. Illustrasjonsfoto  Foto: Colourbox

Nyheter

Nærøysund kommune skriver på sin hjemmeside 25.oktober, at de har fått melding om en ny positiv koronatest. Som ved forrige tilfelle i forrige uke, så er det en utenlandsk arbeider som oppholder seg i kommunen, som har testet positivt for korona ved ankomst til landet.

"Koronatesten på vedkommende ble gjort ved ankomst til Norge på fredag. Personen er nå satt i isolasjon. De to andre i samme reisefølge er satt i karantene. Dette er i tråd med gjeldende prosedyre. Det skal ikke være andre nærkontakter i Nærøysund. Kommunen har god oversikt og kontroll på situasjonen", skriver kommunen .

Kommunen melder at alle nærkontaktene til den første personen som var bekreftet smittet, er testet, og bekreftet negativ på viruset.

Det var en utenlandsk arbeidstaker som jobber hos en underleverandør ved SinkabergHansens anlegg som er under bygging på Svaberget testet positivt for Covid-19 ved ankomst til Norge 11. oktober 2020. Anlegget ligger i Nærøysund kommune på grensen til Bindal.


Utenlandsk arbeider testet postivt

En utenlandsk arbeidstaker ved SinkabergHansen sitt byggeanlegg på Svaberget har testet positivt for Covid-19.