Jonas Gahr Støre kommer til Brønnøysund

Arbeiderpartiets leder skal besøke Brønnøysundregistrene og Akvafuture.

Jonas Gahr Støre på Bodø lufthavn i 2017. Nå kommer Ap-lederen til Brønnøysund.  Foto: Simon Aldra

Nyheter

Jonas Gahr Støre lander i Brønnøysund kl. 13.05 torsdag. Med på besøket er også leder i Nordland Ap Mona Nilsen.

- Formålet med besøket er å sette fokus på hvordan Norge bør ta i bruk distriktenes muligheter og fortrinn. Hvordan politikk kan legge til rette for bærekraftige samfunn langs kysten samt hvordan kysten og industrien har mulighet til å skape jobber gjennom det grønne skifte, skriver Brønnøy Ap i sin pressemelding.

Fra flyplassen går turen til Brønnøysundregistrene, hvor det blir orientering og lunsj. Etter det skal Ap-toppene besøke Akvafuture. Om kvelden deltar de på et åpent medlemsmøte på Kred, hvor Gahr Støre innleder om forslag til partiprogram.

23. oktober fortsetter Gahr Støre og Nilsen videre til Alstahaug og Sandnessjøen. Programmet der er ikke helt klart, men det er stor sannsynlighet for at Støre vil besøke Aker Solutions. Han var tidligere i år personlig sterkt engasjert i å hindre at produksjonsanlegget på Strendene ble lagt ned.Bjørnar Skjæran fra Lurøy innstilt som Ap-nestleder

VG omtaler ham som «ukjente Bjørnar»: – For Akersgata og riksmedia, der er jeg nok ikke så kjent.

 

Ap stuper ned til historisk bunnotering i NRK-måling

Fra desember til januar faller partiet med 5,7 prosentpoeng.

 

 

Jonas lover å reversere tvangssammenslåing

Dersom Ap vinner valget og Bindal ber om det lover Ap-leder Jonas Gahr Støre å reversere stortingsvedtaket. Det fortalte han Bindal-ordfører Britt Helstad i Bodø onsdag.