Ylvingen-anløp kansellert

Lavt tidevann gir innstillinger på Horn-Igerøy igjen.
Nyheter

Torghatten Trafikkselskap melder onsdag klokken 09.44 at anløp av Ylvingen fra Igerøy klokken 06.30 og 17.45 torsdag er innstilt. Fredag er anløp etter avgang fra Igerøy klokken 06.30 og 19.15 innstilt.

Årsak oppgis å være lavt tidevann.


Vil ta opp tidevannstrøbbel, flyruter og ferjekapasitet i sesong med fylket

Nordland fylkeskommune har invitert kommunene i fylket til dialogmøter om samferdsel. Brønnøy representeres av næringssjef Johnny Nielsen Hanssen, og han har mye han vil ta opp.Fylkestopper vil ikke snakke med fjærefast øybefolkning

Dermed får ikke Ylvingen-pendlerne noe drahjelp fra fylket i denne omgang. Ordfører André Møller sier han vil innkalle til møte.

TTS melder om kansellering

Mandag blir det ett mindre anløp på Ylvingen.