Stormfull og leken åpning av Lille Brønnøya

Lille Brønnøya kultur- og folkepark ble offisielt åpnet mandag.

Arkitekt Aksel Sømme (Cubus Arkitekter) og kommunens prosjektleder Gunvald Eilertsen klatret til topps sammen med kommunens avdelingsingeniør Stephen Høgeli i et lystig åpningsstunt. Under fra venstre varaordfører Tore Tveråmo, ordfører Eilif Trælnes, kulturkonsulent Magnar Solbakk (foran), eiendomssjef Arnt-Ståle Sæthre, Vidar Bendiksen, Lasse Sandnes (prosjektleder for Bendiksen entreprenør), Jack Løveng (parkvesenet), rådmann Helge Thorsen, Brynjar Forbergskog (styreleder i sparebankstiftelsen og Torghatten ASA), Helge Lilleheil (parkvesenet), Glenn-Robert Johnsen (Klatreklubben Stupbratt) og Bård Kristian Flore (direktør i Implenia region nord).  Foto: Jøran Horn

Nyheter

Åpningsdelegasjonen med ordføreren i spissen søkte først ly for kulingkastene fra sørvest bak klatreseilene. Så lot de seg lokke opp i klatrenettet for å forevige den historiske begivenheten. Derfra bar det raskt innendørs for det seremonielle.