Dugnadsgjeng oppfordrer trimmere til å ta i et tak

Dugnaden med grusing av stien øst for flyplassen er på oppløpssiden.

Denne gjengen var sving på stien rundt flyplassen i vår. Fra venstre: Svein Erik Sandøy, Jonas Solsem, Ole Stian Solsem, Eskil Slotvik, Espen Slotvik, Simen Lyng Sandøy og Stig Valla.  Foto: Jøran Horn

Nyheter

Dugnadsgjengen startet arbeidet med utbedring, drenering og grusing av den populære stien 1. april.

1.000 trillebårlass med grus er kjørt ut og 1.000 gjenstår

Stien rundt flyplassen får i disse dager en solid oppgradering.


Grusingen har nå kommet til huset i Breivika. Dugnadsgjengen ber alle som bruker stien om å bidra i innspurten.

– Vi oppfordrer alle turgåere og joggere til å ta i et tak når dere skal passere Breivika. Går eller jogger du nordover, fyll opp ei trillebår med grus og tøm den på stien. Sett igjen trillebåra der. Kommer du andre veien, ta trillebåra med sørover til grusdungen. Vær med å bidra du også, oppfordrer Stein Aarøen på vegne av dugnadsgjengen på Facebook.