Trippelutrykning etter kollisjon

Så langt har det vært meldt tre bilulykker i fylket søndag. Nå blir en sjåfør tatt hånd om av ambulansen etter kollisjon ved Mosjøen.
Nyheter

Ambulanse og brann er nå på stedet og sjåfør blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet i Nordland har klokka 18.48 fått melding om trafikkulykke ved Luktvatnet i Mosjøen.

"Bil skal ha kjørt i fjellveggen. En person er skadet, Helikopter og utrykningsenheter er på vei. E6 er stengt på stedet, melder Operasjonssentralen i Nordland. Klokka 19.12 melder politiet at ett felt av veien er åpnet for trafikk. Sjåføren har lettere skader.

Ifølge Helgelendingen er sjåføren lettere skadd, og vedkommende er sendt til Helgelandssykehuset Mo i Rana.

- Vedkommende er en mannlig sjåfør som kom kjørende sørfra alene i bilen. Mannen hadde kjørt over på motsatt side av veien i en bergvegg. Deretter kjørte mannen til den andre siden igjen, hvor han kjørte rett i autovernet. Det er ingen bremsespor på stedet, opplyser Jørn Ove Jakobsen, innsatsleder ved Helgeland politidistrikt til avisen.