Ronny Brekk må bygge 15 parkeringsplasser til 12 leiligheter, mens naboen slipper med 8: - Urettferdig, mener Brekk.

To leilighetsprosjekter med tolv leiligheter langs samme vei i Brønnøysund sentrum. Det ene prosjektet ble avkrevd 15 parkeringsplasser, hovedsakelig under bakkenivå, mens det andre får etablere totalt 8 - på gatenivå.

Ronny Brekk sier han må ut med 8 millioner kroner for å etablere parkeringskjeller til leilighetsprosjektet sitt i Sømnaveien. Den er nå under bygging, for å sikre at Brekk kommer i mål med det kommunale kravet om 15 parkeringsplasser til 12 boenheter. Like sør for ham har imidlertid en annen utbygger sluppet unna med et krav på cirka halvparten så mange parkeringsplasser til samme antall boenheter. Det mener Brekk er urettferdig.  Foto: Bård Pedersen

Nyheter

Gründer og eiendomsutvikler Ronny Brekk er mannen bak det førstnevnte prosjektet, som er under bygging i Sømnaveien like sør for Thon hotell. Brekk har fulgt formannskapet i Brønnøys behandling av utbyggingssaken i Storgata 68 nøye. Han er overrasket og skuffet over at politikerne valgte å gi dispensasjon fra parkeringskravet til Lor Eiendom.