Første påviste tilfelle av koronavirus på Sør-Helgeland

En person fra Vega er innlagt ved Helgelandssykehuset etter å ha fått påvist covid19-smitte.
Nyheter

- Vi har i Vega kommune en pasient med påvist smitte av covid19. Jeg har fått info om dette nå i ettermiddag fra Helgelandssykehuset, hvor pasienten er innlagt. Vi driver nå med oppsporing av nærkontakter til pasienten, sier kommuneoverlege Sinne Marken i Vega til BAnett tirsdag kveld.

Helgelandssykehuset opplyser i en pressemelding at vedkommende ble lagt inn ved sykehuset 21. mars med mistanke om covid-19. Vedkommende ble i dag bekreftet smittet.

- Sykehuset kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon. Kommuneoverlegen i pasientens hjemkommune er varslet slik at smitteoppsporing i pasientens hjemmemiljø kan iverksettes, opplyses det i en pressemelding tirsdag kveld.