Personbil kjørte av veien

Nyheter

Politiet melder på Twitter lørdag formiddag at en bil har kjørt av veien på fylkesvei 17 nord for Tjøtta. Det var en person i bilen og personen skal være våken. Nødetater er på vei til stedet.

Klokken 12.45 melder politiet at damen i bilen har blitt tatt med av ambulanse til sykehuset i Sandnessjøen etter at hun klaget på smerter i ryggen.

Den første ambulansen som rykket ut, kom imidlertid aldri fram til ulykkesstedet, men havnet i grøfta selv, i nærheten av skolen på Søvik. Dette melder Helgelands Blad.

– Det stemmer, men vi har ikke hatt tid til å sjekke den saken ennå, opplyses det ved politiets operasjonssentral i 13-tida lørdag til avisen.

På Bjørnfjell i Narvik har det vært en trafikkulykke på E10 lørdag formiddag. Her melder politiet at det skal være tre biler involvert og dette omfatter totalt 11 personer. Tre personer er lettere skadd og to personer blir fraktet til sykehuset i Narvik.

Lørdag ettermiddag melder politiet i Mo i Rana at de fikk tips om en beruset lastebilsjåfør. Politiet fat lastebilen ved Skeidar. På dette tidspunktet satt sjåføren og drakk av en ølboks og var ifølge politiet beruset. Han er tatt med til lege for bevissikring.