Heis-trøbbel ved sykehuset i Mosjøen

To heiser er ute av drift ved Helgelandssykehuset Mosjøen.
Nyheter

Det melder Helgelandssykehuset tirsdag ettermiddag. I perioden fram til heisene skiftes ut, legges det til rette for alternative løsninger.

- Ved behov for heis mellom 1. og 2. etasje kan heis i F-fløy benyttes. For pasienter og pårørende settes det opp skilt som viser til alternativ heis. Ved behov for bistand oppfordres pasientene til å henvende seg i ekspedisjonen ved hovedinngangen. I tillegg jobbes det nå med å prøve å holde en av heisene i drift mens utskiftingsarbeidet pågår, og med å finne løsninger på kort sikt, skriver helsefortaket.Heisene har stått i 17 år, nå får sykehuset nye

I snart 17 år har personheisene på sykehuset i Sandnessjøen stått i ro. På nyåret kommer nye.Åpningen utsatt

Heistrøbbel har ført til at planen om å åpne nye Nav Brønnøy på fredag har gått i vasken.