Senterpartiet vil kjempe med nebb og klør for tannklinikken

Sømna tannklinikk har ikke lenger fast tannlege og kontoret stenger 31. oktober. Det vil ikke Sp finne seg i.

Leder i Senterungdommen Ada Arnstad besøkte Sømna i forbindelse med valgkampen tirsdag. Her er hun i samtale med partifellene Roy Helge Dahle, Marthe Amalie Dahle og Erlend Dahle på tannklinikken i kommunen som stenger dørene fra 31. oktober.  Foto: Hildegunn Nielsen

Nyheter

Tirsdag var leder i Senterungdommen, Ada Arnstad i Sømna for å drive valgkamp. En egen komité blant annet bestående av nestleder i Nordland Senterungdom og styremedlem i Senterungdommen i Sømna, Marthe-Amalie Dahle, hadde laget et variert program for Arnstad med besøk både i tingretten i Brønnøysund, AKVA Group Land Based Norway AS (tidligere Plastsveis AS) og Tine. Under besøket ved Sømna tannklinikk fikk hun møte tannhelsesekretær Esther Røsseland.