Ordførerkjedet i Alstahaug er funnet

Ordfører Bård Anders Langø etterlyste kommunens ordførerkjede.

Ordfører Bård Anders Langø med ordførerkjedet.  Foto: Kari-Ann Dragland Stangen

Nyheter

Siste: Like etter at kommunen via en pressemelding varslet om at ordførerkjedet i Alstahaug var forsvunnet, opplyser ordføreren selv at det nå er kommet til rette.

– Jeg er en usedvanlig lykkelig ordfører som gråt en skvett da jeg fikk beskjeden, sier Bård Anders Langø til Helgelands Blad.

Det skjedde få timer etter at Alstahaug kommune meldte følgende:

- Det er med beklagelse å meddele at vårt ordførerkjede er på avveie. Jeg er, og har vært, utrolig stolt og privilegert over å få lov til å bære vårt ordførerkjede på vegne av våre innbyggere i Alstahaug kommune, skriver ordføreren i ei pressemelding.

-Mandag 29. april ble vi klar over at kjedet var borte. Da hadde det ikke vært i bruk siden utdelingen av årets kulturpris 15. desember i Kulturbadet. Varaordfører, rådmann og formannskapssekretær ble umiddelbart orientert. I tillegg har Kulturbadet og Scandic Syv søstre vært involvert i letingen. I dag blir formannskap og politi orientert, skriver Langø.

-Vi har fortsatt et håp om at ordførerkjedet skal komme til rette. Det gis en påskjønnelse til den eller de som kan være med på å bidra til en oppklaring av dette.