Noresjø innstilt som 2. nestleder i KrF

Ingelin Noresjø er i dag fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse i Nordland fylkeskommune.  Foto: NFK

Nyheter

Valgkomiteen i innstilte i dag Ingelin Noresjø fra Fauske i Nordland som 2. nestleder i Kristelig Folkeparti.

- Jeg er takknemlig og ydmyk for den tilliten valgkomiteen har vist meg. Hvis jeg får tillit fra landsmøtet vil jeg jobbe sammen med resten av ledelsen for å kjempe for KrFs politikk og å bygge KrF-laget. Jeg tror jeg kan være en ressurs i arbeidet med å bygge en organisasjon langs hele Norges langstrakte land. Når jeg ser på Norge er det et stort behov for et sterkt KrF. De tingene som gir livet mening; familier, naturen og lokalsamfunn tømmes for innhold av både stat og marked. Hvis vi mister ansvar og forpliktelsen til hverandre så forsvinner også samfunnslimet, sier hun i partiets pressemelding.Noresjø favoritt som andre nestleder i KrF

Fylkesråd Ingelin Noresjø kan bli del av ledertrio i partiet.Ingelin Noresjø topper KrFs fylkesliste

Ingen sørhelgelendinger på lista for sentrumspartiet.

 

Margunn Ebbesen om KrF-lederens Ap-frieri:

– Noe KrF da må forklare og forsvare overfor sine velgere

KrF i Nordland er åpne for å felle Solberg-regjeringen om landsmøtet vil det.